Автопрокат Суми – широкий вибір авто, доступні ціни, швидке оформлення!

Сучасний світ диктує свої умови та вимагає швидкого пересування, ми допоможемо Вам встигнути скрізь. Якщо Ви мешканець чи гість нашого міста, та Вам потрібно авто напрокат для поїздок містом Суми або за його межі, то Ви звернулися за правильною адресою. Ми пропонуємо нові, сучасні машини в оренду та гарантуємо Вам безпечну їзду, тому що всі наші автомобілі в оренду здаються лише після проведення технічного огляду.

Якщо Вам потрібно відвідати кілька ділових зустрічей у різних кінцях міста або виїхати за його межі, немає сенсу витрачати дорогоцінний час на громадський транспорт та залежати від його розкладу – автопрокат у Сумах це саме те, що Вам потрібне.

Звернувшись до нас прямо зараз, Ви дуже легко можете замовити оренду автомобіля з водієм або без. Мінімальний термін прокату авто становить добу, а максимальний термін необмежений!

Наші ціни та умови оренди Вас приємно здивують, адже ми професіонали у своїй справі та надаємо послуги прокату автомобілів уже 6 років. Поспішайте замовити автомобіль, що сподобався Вам, на нашому сайті, зателефонувавши нам за контактним телефоном або під’їхавши до нас в офіс особисто.

Процедура оформлення оренди автомобіля займає не більше 10 хвилин, ми укладаємо з Вами договір оренди автомобіля. Вартість послуги залежить від класу автомобіля та терміну оренди. З нашою допомогою ви відчуєте переваги пересування на персональному автомобілі. Машина на прокат у Сумах дозволить вам без проблем пересуватися містом та прибути вчасно до місця призначення.