Де взяти авто у прокат

Кожна країна має свій характер та пропонує мандрівникам унікальний відпочинок. Україна не є винятком, і щоб цілком насолодитися кожним із регіонів краще взяти авто в прокат.

Оренда автомобіля дає свободу досліджувати великі міста та околиці у своєму власному темпі. «Rent Auto» має комфортабельний офіс у Сумах, де можна без проблем взяти авто у прокат та здійснити унікальну поїздку за власним маршрутом. Біля Сум можна знайти понад 100 місць для відвідування, крім того, можна дослідити сільські райони та унікальні природні ландшафти. Подорожувати зручно і легко між містами і дізнаватися про унікальні куточки країни можна, взявши авто в прокат про компанію «Rent Auto».

Як оформити послугу “авто в прокат”?

Щоб отримати автомобіль, можна скористатися кількома способами. Кожен із них залежить від ваших потреб та можливостей:

1. Оформити договір оренди в офісі компанії.

2. Отримати авто у прокат за попередньою домовленістю після прибуття до міста.

3. Замовити авто з водієм у будь-яке зручне для вас місце.

Перший варіант підійде для тих, хто хоче все подивитися на власні очі і хто не бажає вибирати авто за каталогом. Навіть авто у прокат. І звичайно, ми завжди раді клієнтам, які приходять до нашого офісу за адресою пр-т М. Лушпи 5 корп. 30. Ви можете оглянути кожну з представлених моделей наживо і вибрати той автомобіль, який найбільше відповідає вашим потребам.

Для тих, хто хоче отримати авто в прокат безпосередньо після прибуття в місто чи країну, існує і така можливість. Отримати заздалегідь обраний автомобіль і оформити всі необхідні документи можна в аеропорту або на вокзалі. Там транспортний засіб можна повернути компанії. Така послуга може здійснюватися як у межах трансферу, і як окремий сервіс.

Крім того, у вас є можливість замовити машину в будь-яке зручне місце для вас. За бажанням авто в прокат можна брати як із водієм, так і без. Все залежить від потреб конкретної поїздки та від ваших особистих уподобань.

Наші переваги

Скориставшись послугами компанії «Rent Auto», ви можете бути впевнені в наступному:

Відмінний технічний стан обраного авто в прокат;

Відповідність заявленої вартості на сайті з реальною сумою у договорі;

Прозорі умови оренди;

Своєчасної та точної доставки транспортного засобу туди, де воно вам потрібне;

Якісному сервісі та постійній підтримці від нашої компанії;

Надійна консультація як у виборі автомобіля, так і з питань маршруту, стоянок та інших важливих аспектів вашої подорожі;

Компетентність наших водіїв та інших співробітників.