Економ-клас – лідер прокату

Найбільший попит серед клієнтів автопрокатників мають машини середнього класу. Співвідношення невеликої ціни оренди та якості автомобіля відіграє вирішальну роль у виборі користувачів компаній з прокату. Заплативши помірну плату, ви отримуєте не якийсь віз на колесах, а хороший комфортабельний автомобіль. Просторий салон, досить місткий багажник, гідна керованість та маневреність, відмінні показники витрати пального, невибагливість в обслуговуванні – все це притаманне машинам економ-класу. Враховуючи прагнення автолюбителів мати гарні машини, виробники не економлять і на зовнішності «середняків». На такому автомобілі не соромно пересуватися вулицями.

Автомобілі середнього класу є в лінійці практично будь-якого виробника. Серед найвідоміших народних машин можна зустріти такі бренди, як Volkswagen, Opel, Ford. Азіатські марки KIA і Hyundai можуть похвалитися яскравим дизайном, сучасним технічним оснащенням і при цьому демократичною ціною, ні в чому не поступаючись своїм іменитим побратимам.

Головним критерієм для клієнтів автопрокату є вигідність оренди автомобіля. Взявши напрокат скромну робочу конячку, ви заощаджуєте на орендній ставці і платите набагато меншу заставну вартість, ніж при тимчасовому використанні машини бізнес-класу. Витрата бензину в автомобіля економ-класу коливається в межах 6-10 літрів на 100 кілометрів шляху, що дуже важливо і дозволяє додатково заощадити ваші гроші. Не кажучи вже про те, що навіть дрібний ремонт преміальної марки автомобіля може обійтися вам у копійчину, якщо раптом ви все-таки за своєю необережністю пошкодите машину. Комплектуючі для транспорту економ-класу відрізняються доступністю та дешевизною.