GEELY CK 2

Багато хто хоче взяти напрокат недороге і одночасно комфортне авто з досить великим багажним відділенням і просторим салоном. Здавалося б, що оренда такого авто не може коштувати дешево. Але тут є вихід. Китайський автомобіль класу “В” Geely CK-2 повністю задовольняє ці вимоги.

Передньопривідний автомобіль з півтора літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном досить економічний. У змішаному циклі споживання палива дорівнює приблизно 7 л/100 км. Навіть базова комплектація цього авто досить багата. Наявність кондиціонера, електричних склопідйомників передніх та задніх дверей, центрального замку з д/в приємно порадують автолюбителя. У дорожчих комплектаціях передбачено додаткові функції. Ця модель передбачає лише механічну КПП.

Зовнішній вигляд автомобіля віддалено нагадує міні-версію мерседеса седана Е класу.

Для тих, хто шукає комфортний автомобіль економ-класу з безліччю додаткових функцій, наша компанія надасть Geely в оренду Суми. Щоб бути впевненим, що Geely CK-2 буде в наявності на певну дату та на необхідний термін, радимо зателефонувати менеджерам нашої компанії та забронювати дане авто.