Хороший авто прокат – гарний стан автомобіля

Запорукою успіху та відмінної репутації нашої компанії є, перш за все, автомобілі, які наші клієнти можуть взяти напрокат. Машина, взята в оренду, повинна допомагати людям у їхньому пересуванні, а не доставляти проблеми зі своїм технічним обслуговуванням. Саме тому для нашої фірми неприпустимо надати клієнту автомобіль у незадовільному стані. Весь транспорт у нашому автопарку відбувається сезонне технічне обслуговування. Перед тим, як передати машину клієнту, ми завжди робимо повну діагностику проблем та огляд авто, тим самим гарантуючи безпечну їзду. А після закінчення кожного терміну оренди автомобіль проходить миття та прибирання салону.

Над обслуговуванням машин у нашому авто прокаті працюють лише висококваліфіковані фахівці, яким під силу усунути будь-яку неполадку в стислий термін, а стан автомобілів під їх наглядом викликає лише захоплення. Ми ретельно відбираємо та навчаємо персонал, тим самим домагаючись високої якості сервісу для наших клієнтів.

Комплектація наших автомобілів приємно вражає. Практично кожна машина оснащена GPS-навігатором з повним набором карт Суми та всієї України, кондиціонером, магнітолою, підігрівом сидінь та іншими необхідними опціями. При необхідності ми надамо клієнтам моделі, оснащені парктрониками та автоматичною коробкою передач.

Колісна гума на наших автомобілях завжди відповідає сезону, на кожну машину обов’язково встановлюється протиугінна сигналізація. Контроль рівня олії, гальмівної рідини та інших показників авто проводиться постійно. Безпека водіїв та всіх пасажирів, які користуються нашими послугами, має для нас першочергове значення.

Ми надаємо своїм клієнтам лише справні та надійні автомобілі. Але навіть якщо виникає непередбачена поломка або інша неприємна ситуація на дорозі, то наші фахівці з технічного обслуговування завжди прийдуть на виручку і максимально короткі терміни усунуть проблему. Вам залишається тільки насолоджуватися приємною поїздкою, про все інше подбаємо ми.