Оформляти чи ні міжнародні права водія?

Це питання дуже популярне, проте дати однозначну відповідь на нього неможливо. Відповідно до Віденської конвенції про дорожній рух, держави-учасниці конвенції визнають національне посвідчення водія без вимоги про отримання міжнародних прав. Країни, що приєдналися до Віденської конвенції 1968 року: Австрія, Білорусь, Бельгія, Болгарія, Боснія та Герцеговина, Бразилія, Великобританія, Угорщина, Німеччина, Греція, Грузія, Данія, Ізраїль, Іспанія, Італія, Коста-Ріка, Латвія, Литва, , Монако, Норвегія, Польща, Португалія, Росія, Румунія, Сан-Марино, Словаччина, Словенія, Україна, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Чилі, Швейцарія, Швеція, Естонія, Югославія.

Однак слід враховувати, що внутрішні правила прокатної фірми можуть бути свої, внаслідок чого за відсутності міжнародного посвідчення водія в прокаті авто може бути відмовлено.

Якщо ви іноземець і у вас виникне питання про оренду автомобіля в Сумах, то ви абсолютно легко можете скористатися послугами нашої фірми, попередньо забронювати автомобіль, що сподобався на необхідний час, наші фахівці дадуть вам відповіді на всі питання і допоможуть з оформленням документів і замовленням додаткових послуг.