Прокат авто на тривалий період

Якщо раніше під час ремонту автовласники могли на довгий час перейти у статус пішоходів, то зараз це скоріше виняток, аніж правило. І справа, на жаль, не в тому, що автосервіси навчилися швидше справлятися з поломками, зрештою, це не завжди залежить від них. А в тому, що тепер практично в будь-якому місті можна оформити прокат авто на тривалий період, у тому числі й у Сумах.

Статистично тривалі відрядження та поломки особистого транспорту лідирують у списках причин оренди машини. Це не тільки спосіб не відмовляти собі у звичному комфорті, а скоріше вимушений захід для ділових людей, яким за обов’язком служби потрібно багато їздити.

Прокат авто на тривалий період вирішує безліч проблем і дозволяє залишатися таким самим активним, як і раніше, головне в цій справі це правильний вибір автомобіля. Прокат авто на тривалий період – правила вибору транспорту.

Багатьом клієнтам здається, що ідеальним варіантом буде взяти машину тієї ж марки, яка знаходиться у їхній власності. Але це завжди так. Звичайно, такий автомобіль матиме кілька плюсів, наприклад:

  • Знайома панель керування;
  • Очікуване водіння;
  • Просте паркування;
  • Знання слабких місць та недоліків;
  • Відчуття, що навіть не змінював машину.

Але, на практиці все це не так важливо, адже автомобілі не так сильно відрізняються один від одного. І обравши як орендований транспортний засіб нову машину можна переглянути багато аспектів, які раніше здавалися незначними. Найчастіше власники найчастіше змінюють автомобіль після використання прокату машини.

Вибираючи автомобіль на заміну робітнику, потрібно ретельно переглянути весь необхідний функціонал. Насамперед відштовхуватися від того, скількох пасажирів потрібно возити або який вантаж перевозити. Прокат авто на тривалий час – це чудовий привід підібрати більш функціональний варіант для вашого бізнесу або способу життя. І нехай цим транспортом ви користуватиметеся всього кілька місяців, нехай цей період буде максимально комфортним для вас.

Прокат авто на тривалий період – це також привід зробити гарне уявлення на партнерів або клієнтів обравши машину бізнес-класу. І нехай деякі подумають, що ви харчуєтеся пустити пилюку в очі. Головне пам’ятати, що ви все одно платите за послугу, то чому не використовувати її на всю котушку. Адже у нас все ще зустрічають по одязі. Нові партнери або клієнти, побачивши представницький автомобіль, будуть більш лояльно до вас налаштовані. А далі тільки від вас залежить, як використовувати цю лояльність.

Крім того, оренда автомобіля – це відмінний привід підвищити свої навички водія, спробувати водити машини, про які раніше доводилося тільки мріяти і на практиці оцінити всі їхні переваги і недоліки.

Переваги прокату автомобіля на тривалий період

Користуючись даною послугою, ви отримуєте низку бонусів, які важко переоцінити:

  • Безпечне пересування містом у повністю справному транспорті;
  • Автономність системи міського транспорту;
  • Комфорт під час поїздок та між ними;
  • Статусний та презентабельний зовнішній вигляд;
  • Захист від вірусних захворювань, які легко підхопити у муніципальному транспорті.

Потрібно розуміти, що прокат авто на тривалий період, це зовсім не те саме, що взяти машину в друга на кілька годин. Скориставшись нашим транспортом, ви отримуєте чудовий автомобіль із найкращими технічними характеристиками, в ідеальному технічному стані. Ну і кришталево чистий, зрозуміло. Все для максимального комфорту.

Крім того, підписавши договір та сплативши необхідну суму ви по суті стаєте повноправним власником автомобіля. Менеджери компанії не будуть турбувати вас аж до закінчення терміну за послугу. Але в той же час ми відгукнемося на перший поклик якщо вам буде потрібна допомога або ви потрапите в нестандартну ситуацію. Ви завжди можете розраховувати на нас.

Вартість прокату авто на тривалий період

І зараз ми переходимо до найприємнішого. Ціна на послугу залежить від її часу, і що більше цей період, то менше вам доведеться платити. Фіксована вартість компанії «Rent Auto» розрахована для оренди автомобіля протягом місяця. Якщо вам потрібен більш тривалий термін, то ціна обговорюватиметься за індивідуальним тарифом. Це набагато дешевше ніж за добової оренди. І, звичайно, для постійних клієнтів можливі знижки та бонуси. Щоб дізнатися деталі, зв’яжіться з менеджером сайту будь-яким зручним для вас способом, і ми з радістю відповімо на всі ваші запитання.