Сезон 2014…нові автомобілі

На початку 2014 року автопарк нашого підприємства поповнився цікавим автомобілем, що тепер бажають взяти авто напрокат у Сумах, зможуть оцінити весь комфорт та зручність нового автомобіля Nissan Almera. Цей седан зовні виглядає величезним та солідним, з доопрацьованим кузовом схожим на Nissan Bluebird Sylphy та інтер’єром схожим на Renault Logan. Версія авто, яке ми здаємо в оренду, оснащена автоматичною коробкою передач.

Досить великі габарити, що дозволяють з комфортом, розташується 3 пасажирам на задньому сидінні. Від подушки заднього сидіння до стелі 91 см, пасажир зріст 188 см ледве дістає до спинки переднього крісла, відсунуте під такий самий великий зріст. У машині практично немає центрального тунелю, а диван рівний, без виступу посередині, тож третє місце тут не номінальне, а реальне. Об’ємний багажник на 500 літрів дозволяє завантажити будь-яку ручну поклажу, проріз багажника великий і висота навантаження складає 710 мм.

Незважаючи на економічну, політичну ситуацію та курс долара, ми здаємо в оренду автомобілі за фіксованими, старими цінами.