У подорож на орендованому авто

За час нетривалої відпустки багато хто прагне встигнути відвідати рідних та близьких, які живуть за пару сотень кілометрів, а також провести час із сім’єю, відкриваючи для себе нові чудові куточки нашої країни.

Пересування на громадському транспорті досить стомлююче і дещо вас обмежує: ви не можете взяти необхідну кількість речей і зупинятися за своїм бажанням у місцях, що вас зацікавили.

Саме тому автотуризм настільки популярний останнім часом. Якщо ви ще не встигли придбати машину, можете скористатися послугою автопрокат у Сумах. Таким чином ви отримаєте масу переваг:

  • Ви зможете вибрати будь-яку марку автомобіля і отримати повністю підготовлений до подорожі комфортний транспортний засіб.
  • Договір оренди оформляється протягом півгодини.
  • Якщо ви не хочете занадто витратитись на прокат автомобіля, вибирайте не нову машину, а ту, якій вже близько 5 років. Не варто вибирати дорогі іномарки, тому що така подорож обійдеться вам «у копійчину».
  • Ви можете взяти на прокат дитяче автокрісло або скористатися кріпленням для багажу за додаткову оплату.
  • Щоб визначитися з терміном оренди, продумайте заздалегідь свій маршрут і місця зупинок. Складіть список визначних місць, які Ви хотіли б подивитися.