Довгострокова оренда для комерційних цілей

Наше підприємство займається не лише здаванням в оренду автомобілів у Сумах приватним особам, ми успішно працюємо з низкою комерційних підприємств міста. Фірми, що знову відкрилися, потребують авто для представницьких цілей, але не завжди мають можливість придбати автомобіль з різних причин. Коли часто доводиться їздити по області, але не завжди влаштовує громадський транспорт, найкращим виходом буде взяти в довгострокову оренду автомобіль.

Наш широкий автопарк завжди до ваших послуг, вибравши авто, що сподобалося, ми швидко оформимо всі документи потрібні для вашої бухгалтерії. Залежно від вашого юридичного статусу ми можемо укласти договір прокату автомобіля або договір оренди автомобіля. Договір прокату укладається, якщо автомобіль використовуватиметься для особистих потреб і лише фізичною особою.

Договір оренди автомобіля укладається юридичною чи фізичною особою для будь-якого, в тому числі й комерційного використання автомобіля.

Такий договір також може бути укладений з наданням послуг з його керування, тобто водія (договір оренди автомобіля з екіпажем).

Крім того, умови довгострокової оренди зазвичай набагато вигідніші, ніж короткострокова оренда автомобіля в Сумах того ж класу.