Ми оновили свій автопарк

Весною ми оновили свій автопарк, поповнивши свій “гараж” новими автомобілями з високим ступенем безпеки. Наразі жителі Сум можуть взяти в оренду авто, які максимально продумані з погляду захисту водія та пасажирів. Отримати повну інформацію про наші автомобілі, ви зможете перейшовши за вкладом “Автомобілі”.

Kia Rio для відпочинку

Машина відмінно підходить для міських та путівців. Місткий багажник дозволяє перевозити габаритні вантажі, сумки тощо. Разом з цим вбудовані подушки безпеки захистять вас у момент можливих зіткнень. Плавний хід та економічність дозволяють нам рекомендувати Kia Rio для відпочинку будь-якого напрямку: на природі, поїздка в інше місто, шопінг та ін.

Renault Logan

Седан стійкий на трасі навіть при досягненні показника 150 км. Ця марка авто не потребує представлення, оскільки вважається однією з найпопулярніших та економічних. Ми рекомендуємо орендувати машину в Сумах, якщо вам необхідна “шустрая конячка” для ділових поїздок. У салоні Renault Logan зможуть розміститися 5 людей. Renault досить представницька, в той же час вартість її прокату обійдеться вам дешевше за розглянутий раніше Кіа.

Наші автомобілі знаходяться в ідеальному технічному стані

Всього в нашому парку більше 15 авто, вище ми коротко розповіли про 2 найцікавіші моделі. Проте всі наші автомобілі знаходяться в ідеальному технічному стані. Транспортні засоби регулярно проходять огляд на предмет справності, у разі потреби проводиться заміна зношених деталей на нові. Ваша безпека – результат наших постійних зусиль щодо підтримки авто в робочому стані. Також після здачі машини з оренди ми проводимо хімчистку салону.

Ми підготувалися до сезону 2016 року, оновивши свій автопарк новими машинами. Якщо вам вже потрібен особистий транспорт для міського користування або машина для поїздки на природу, ми готові надати справний автомобіль та здати в оренду авто в Сумах за вигідними розцінками.