Наближаються літні свята

Наближаються літні свята, а значить незабаром відпочинок, природа та шашлики в компанії друзів та знайомих. Щоб виїхати за місто для відпочинку, не обов’язково мати власний автомобіль, достатньо замовити послугу автопрокат Суми, яку надає наша компанія. Досвід показує, що ближче до свят бажаючі провести час на свіжому відпочинку почнуть масово орендувати машини. Передбачаючи такий стан речей, компанія Rent-auto пропонує заздалегідь забронювати автомобіль на свята. Для цього вам достатньо зателефонувати на один із контактних номерів, вказаних у шапці сайту. Повідомте нам: на яке число та місяць вам потрібен автомобіль; яка марка і клас машини кращі; і навіть тривалість оренди тс. Володіючи такою інформацією, наш менеджер зможе одразу повідомити вартість автопрокату. Подивитися наші ціни, також можливо, перейшовши по вкладці ціни на нашому веб-ресурсі.

Свято буде – навіть якщо немає особистого автомобіля!
Уявіть ситуацію, коли дружина просить чоловіка про відпочинок на природі всією родиною. Глава сім’ї повністю підтримує пропозицію дружини, проте відсутність власної машини ставить чоловіка в цейтнот. Як хотілося б розмістити всіх членів сім’ї у просторому автосалоні, а не вибиватися з сил, обираючи поїздку на громадському транспорті. Виходом із ситуації стає оренда авто в Сумах, яку пропонує Rent-auto.

Які машини ви можете взяти у нас в оренду?

В автопарку доступні економні, безпечні та стильні автомобілі: Kia Rio, Nissan Almera Classic, Hyundai Accent, Renault Logan, Mitsubishi Lancer. У нас на сайті ви зможете більше дізнатися про конкретну модель авто. Якщо вам потрібна машина для сімейного відпочинку або поїздки на майовку з друзями, ми рекомендуємо Kia Rio або Renault Logan. Обидві моделі мають сучасний дизайн кузова, місткі та комфортні. Такі машини сподобаються вашим дітям і дружині, та й у колі знайомих ваш вибір гідно оцінять.