Оновлення нашого автопарку

Шановні наші клієнти, а ви знаєте чим наша фірма відрізняється від конкурентів? Практично щомісяця ми намагаємось надати нашим клієнтам нові додаткові послуги, а головне – це щомісячне оновлення нашого автопарку! Це неймовірно, але у нас регулярно з’являються нові автомобілі в прокат, які ми із задоволенням здамо Вам в оренду.

Оренда машин в Сумах на будь-який смак, хочете Mitsubishi Lancer 9 з автоматичною коробкою передач або позашляховик Hyundai Tucson 2.0 , а може щось економніше, типу звичайного Daewoo Lanos працюючого на газу? Без проблем, вибирайте будь-який з вільних авто, що є на даний момент. Хоча буває, що вибраний вами автомобіль в даний момент знаходиться в оренді, в такому випадку ми забронюємо його спеціально для вас, як тільки він звільниться і буде готовий, після невеликого технічного огляду, до здачі в оренду – повідомимо будь-яким зручним для вас способом.

Окрім оновлення автопарку, ми можемо запропонувати нашим клієнтам додаткові опції та послуги, які ви зможете придбати в міру необхідності, та включити до договору оренди автомобіля: дитяче авто-крісло, автомобільний gps-навігатор з найновішими картами, персональний водій, подача орендованого автомобіля у будь-яку точку нашої країни та багато іншого. Спектр наших послуг постійно розширюється, ми працюємо на перспективу та збільшуємо наш автопарк, регулярно радуючи клієнтів можливістю вибрати автомобіль, як економ класу, так і середнього або навіть позашляховика. Адже ми хочемо дотримуватись побажань наших шановних клієнтів і тримати руку на пульсі цього не простого бізнесу.