Поломки в дорозі … Що робити …. Ми вам допоможемо

Дуже неприємна ситуація – поломка автомобіля в дорозі. Якість доріг, палива, приховані дефекти вузлів автомобіля – всі ці фактори впливають на стан нового автомобіля. Перед здаванням авто в оренду, наші механіки перевіряють всі вузли автомобіля, але іноді з незалежних від них причин трапляються неприємності.

Звичайно, беручи в оренду машину в Сумах, особливо для поїздок на далекі відстані, наші клієнти застраховані від поломок у дорозі. Якщо поломка трапилася не з вини клієнта, наші фахівці допоможуть вирішити проблему, полагодити авто прямо на дорозі, у разі не можливості ремонту на місці, ми надамо вам інший рівноцінний автомобіль або повернемо певну частину коштів.

Якщо автомобіль став десь на дорозі, не варто панікувати! Для початку увімкніть аварійку і зупиніться біля узбіччя. Не забувайте і про знак аварійної зупинки – він зумів врятувати вже багато життів на дорозі. Тільки після цього з’ясовуйте причину поломки. Якщо проблема у двигуні, варто згадати, як це сталося, чи був стукіт, скрегіт чи впали оберти. Всі ці відомості допоможуть нашим фахівцям вирішити, чи усувається ця поломка на місці або потрібно евакуювати автомобіль на СТО. У будь-якому випадку наших клієнтів ми в біді не кидаємо!