Як правильно вибрати автомобіль на прокат

Вдавшись до послуг прокату автомобілів, багато хто не знає, на що варто звертати увагу. Як взяти хорошу, але при цьому не дуже дорогу машину? Нижче наведено основні критерії щодо вибору орендованого авто.

1. Реєстрація ТС. Ідеальним варіантом є оформлення транспортного засобу на юр. Так ви можете бути впевнені, що автомобіль не перебуває у розшуку і не є заставним майном. Інакше автомобіль може бути вилучений співробітниками ДПС.

2. Вік автомобіля. Оптимальним за вартістю та технічним станом буде машина не старша за чотири, максимум п’ять років. Пробіг такого авто зазвичай не перевищує 120 км. Так з’являється впевненість у тому, що дорогою транспортний засіб не підведе. Крім того, всі автомобілі, що надаються прокатною компанією, обов’язково проходять регулярний техогляд.

3. Страховий захист. Обов’язково звертайте увагу на вид страхування. Авто, що здаються в оренду, найчастіше страхують за системою КАСКО. Договір оренди передбачає наявність пункту вид страхування транспортного засобу.

4. Наявність застави. Цей пункт призначений, щоб уникнути матеріальної відповідальності за пошкоджений чи викрадений автомобіль. Тому заставу таки краще внести. Якщо жодних подій не трапиться, його повернуть у повному обсязі під час передачі автомобіля в автопрокат.

5. Додаткові послуги прокату автомобілів.