Заправка прокатного автомобіля

За умовами договору, укладеного з нашою фірмою, ми надаємо авто напрокат у Сумах з повним баком палива. Наш автопарк складається з різних автомобілів, які споживають різні марки бензину та дизельного палива. Ми обов’язково сповіщаємо клієнта, яким видом та маркою палива заправляється обраний автомобіль. Після закінчення терміну оренди автомобіля, машина повинна бути в такому вигляді, як і до здачі в оренду і з повним баком пального.

Але бувають і несумлінні орендарі, які заправляють машину неякісним, дешевим бензином, часом навіть не тієї марки. Виявити, в таких випадках, цю проблему не становить особливих труднощів. Перший симптом неякісного палива – це зниження потужності двигуна, в такому випадку автомобіль починає смикатися при розгоні, машина не тягне.

Часто неполадки в системі запалення виникають у орендованих авто саме через неякісне або не таке паливо. Відповідно нагар на свічках запалювання видає із головою несумлінного клієнта. Червоний нагар на свічках говорить про те, що машина була заправлена неякісним бензином. У такому паливі, зазвичай, підвищений рівень концентрації заліза, тому крім нагару на свічках, вихлоп виходить надмірно димним і має велику кількість сажі та незгорілого палива.

У нашій практиці були випадки, коли клієнт виявлявся не винен у ситуації, що склалася, і вся вина лягала на плечі недобросовісних продавців на АЗС. І для того, щоб встановити істину, доводилося робити контрольну закупівлю на заправці.

Ми завжди намагаємося йти назустріч клієнту, особливо коли обслуговуємо його не вперше. Тому робимо все, щоб він звернувся саме до нас не лише завдяки великому парку прокатних автомобілів, а й завдяки чудовому сервісу обслуговування.